Joakim Holm

Joakim Holm

 

Jag heter Joakim Holm ( Holm ) och är en 22årig producent som specialiserat mig inom drill-genren. Jag är stolt över att ha producerat någa stora hits runt om i världen, allt från Dominikanska republiken till Spanien, UK och Sverige. Och har nått ca 100 miljoner streams totalt.

När jag började producera musik för nått år sedan hade jag aldrig någon avsikt att tjäna pengar på det. Men eftersom jag var den enda som producerade Drill i Sverige och var den enda producenten som släppte massa Drill hits runt om i världen så vart jag mer relevant i Sverige på något sätt, och folk började höra av sig och även radion P3 som jag gjorde intervju med.

Mitt mål har alltid varit att ta drillen till Sverige eftersom jag märkte att genren inte var så populär här. Jag tror att min musik kan ge en röst till en generation som annars kanske inte känner sig hörda. Genom mina produktioner vill jag förmedla känslor och budskap som berör lyssnarna på djupet.

Jag är mycket passionerad när det kommer till musikproduktion och jag strävar alltid efter att utmana mig själv och utforska nya ljud. Min kreativa process är en ständig utmaning men jag älskar att skapa något från ingenting och se min vision ta form.

Att vara en producent inom drill-genren är inte alltid lätt, men det är det som motiverar mig att fortsätta producera och skapa musik som jag tror kan göra en skillnad. Mitt hopp är att min musik kan nå ut till fler människor runt om i världen och ge dem en känsla av samhörighet och identitet. När jag började prodda och skickade ut beats i början var det väldigt svårt o få låtar med artisten eftersom jag endast proddar Drill och genren hade inte introducerats här då, som den har gjort nu på sistone. Även fast ingen nappade på mina beats i början eftersom jag gjorde en icke-populär genre, så slutade jag aldrig prodda den genren och gav inte upp efter det är den jag älskar. Idag har den etablerats enormt i Sverige.

 

Learn more about Joakim Holm

 

 

Voting ends may 30th 23:59 Cest

Name:

Email:

Voting for:


Kreera web&design Logo